ОПИС ДОКУМЕНТУ

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 38
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139874, із земель колишнього КСП «Колос»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                      2024 року                                                             №
 
Про надання дозволу на складання технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж
земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці
КЛОЧКО Юлії Анатоліївні, відповідно до сертифікату
на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139874,
із земель колишнього КСП «Колос»
 
       Розглянувши заяву громадянки КЛОЧКО Ю.А., керуючись статтями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянці КЛОЧКО Юлії Анатоліївні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості): рілля – масив  № 91, ділянка № 15, орієнтовною площею 0,34 га; рілля – масив  № 73, ділянка № 7, орієнтовною площею 0,89 га; сіножаті – масив  № 124, ділянка № 8, орієнтовною площею 0,40 га; пасовища – масив № 24 ділянка № 26, орієнтовною площею 0,24 га на території Рокитнівської селищної ради за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0139874 від 18 квітня 2024 року за реєстраційним № 3649.
2. Громадянці КЛОЧКО Ю.А. замовити в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в порядку, визначеному законодавством.
3. Громадянці КЛОЧКО Ю.А. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ