ОПИС ДОКУМЕНТУ

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

21.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 37
Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину КИРИЛЬЧУКУ Миколі Романовичу, із земель колишнього КСП «Біловізьке»

ПРОЄКТ
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятдесят друга сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                      2024 року                                                             №
 
Про надання дозволу на складання технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельних ділянок в натурі
(на місцевості) громадянину КИРИЛЬЧУКУ Миколі
Романовичу, із земель колишнього КСП «Біловізьке»
 
       Розглянувши заяву громадянина КИРИЛЬЧУКА М.Р., керуючись статтями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянину КИРИЛЬЧУКУ Миколі Романовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості): рілля – масив  № 6, ділянка № 1, орієнтовною площею 1,06 га; сіножаті – масив  № 3, ділянка № 64, орієнтовною площею 0,13 га; пасовища – масив № 19 ділянка № 62, орієнтовною площею 0,354 га на території Рокитнівської селищної ради за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0158247 від 24 березня 2011 року за реєстраційним № 4766.
2. Громадянину КИРИЛЬЧУКУ М.Р. замовити в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в порядку, визначеному законодавством.
3. Громадянину КИРИЛЬЧУКУ М.Р. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ